Profil arhitectural curb - Telekom Arena, Fundația Ion Țiriac

Încrederea clienților noștri în calitatea serviciilor pe care le oferim ne recomandă.
O lucrare care definitivează arhitectura deosebită a Patinoarului Telekom Arena, Fundația Ion Țiriac a fost finalizată de specialiștii Sopronul.ro. Este vorba despre proiectarea producția și montajul profilului arhitectural curb ce conturează forma exterioară a întregii structuri.
Cu ajutorul stației totale cu măsurare directă, am realizat releveul ambelor frontoane pentru a putea proiecta profilul arhitectural produs la comandă.
În uzina am fabricat din tabla de 3mm grosime, prin roluire și sudare, forma ce se potrivește perfect cu curbura reală din teren. Clasa de calitate EXC3 în conformitate cu SR EN 1090 și protecție anticorozivă C3H, grund epoxidic bogat în Zinc și vopsea poliuretanică, cu o durata de viață mai mare de 15 ani (conform SR EN ISO 12944).

Fiecare tronson a fost numerotat și montat în ordinea proiectată, cu cea mai mare precizie, aspectul final îmbinând perfect posibilitățile tehnice cu viziunea arhitecturală.

Suntem mândri de satisfacția clientului final care acum se poate bucura de cele doua fațade cu aspect unitar, completat cu un profil arhitectural desăvârșit.

Vă mulțumim,
sopronul.ro

Comments